Hotel Rhodos
Hotel Rhodos

Hotel Rhodos

Rhodos is een van de meest oostelijke eilanden van Griekenland en ligt in de Egeïsche Zee, slechts een paar kilometer ten zuiden van de Turkse kust. Het eiland telt ongeveer 115.000 inwoners en is door zijn heerlijke klimaat met veel zonuren een geliefde toeristische bestemming. Ga je hier op vakantie, dan is een hotel op Rhodos een comfortabele uitvalsbasis voor tal van activiteiten, of je nu naar het strand wilt, de hoofdstad gaat bezoeken, van uitgaan houdt of per jeep het hele eiland wilt verkennen.
Wat is er te beleven buiten je hotel op Rhodos

De kamer in je hotel op Rhodos is voorzien van goede bedden, een luxe badkamer en een ruim balkon. Uiteraard kun je gebruikmaken van faciliteiten als het zwembad, de hotelbar, de parkeergarage en kluisjes. Welke maaltijden je in het hotel nuttigt, is aan jou. Er is keus uit logies met ontbijt, halfpension, volpension en zelfs all-inclusive, zodat je het arrangement exact kunt afstemmen op jouw vakantieplannen. Lig je graag aan het strand, dan zit je op Rhodos gebakken: er zijn prachtige zandstranden, van druk en levendig tot bijna verlaten en zeer rustig. Aan de kust vind je leuke barretjes, waar je een ijsje kunt halen, lekker kunt lunchen en een verkoelend drankje kunt drinken.

Genoeg van al het zonnen en zwemmen? Keer dan niet meteen terug naar je hotel: Rhodos heeft nog meer dan genoeg te bieden. Bezoek bijvoorbeeld het meer dan 2.400 jaar oude historische centrum van Rhodos-stad. Hier wandel je over de vestingmuren en door smalle straatjes met talloze winkeltjes, terrassen en eethuisjes. Interessant zijn ook het archeologisch museum en de Mandraki-haven. Verder de moeite waard: de prachtige Vlindervallei in het noordwesten van het eiland en het 'witte stadje' Lindos met zijn antieke akropolis. Heb je tijd over en wil je meer zien, dan zijn ook het Filerimos-klooster, de bronnen van Epta Piges en de archeologische opgravingen bij Kámiros zeer de moeite waard.

Hotel Rhodos