Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

Met Neckermann naar Brazilië

Neckermann hecht veel waarde aan een hoge kwaliteit tegen de beste prijs en met ons ruime aanbod zit er ook voor jou een ideale accommodatie bij. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties naar Brazilië kunnen wij jou van goed advies dienen en al je vragen over jouw vakantie naar Brazilië beantwoorden.

Op vakantie naar Brazilië

Een afwisselende vakantie met een warm klimaat, prachtige stranden, azuurblauwe zee, natuur én cultuur; dat is wat een vakantie naar Brazilië jou te bieden heeft.

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Het land wordt gekenmerkt door het Carnaval, voetbal, het Amazonegebied en de prachtige zandstranden. Verder staan de Brazilianen erom bekend dat ze wel van een feestje houden, wat je zelf kunt ervaren in één van de vele samba clubs. Omdat het land zo veel te bieden heeft, is het enorm populair bij vakantiegangers.

Natuur

Brazilië beschikt over een zeer gevarieerd klimaat. Zo heeft het land een tropisch regenwoud in het noorden, een woestijngebied in het noordoosten, een tropische kuststrook in het oosten, een bebost savannelandschap in het zuiden en het Amazone regenwoud in het (noord)westen. Meer dan de helft van het Amazonegebied ligt in Brazilië. Een eco-toeristische excursie naar dit enorme regenwoud is dan ook echt een aanrader!

Vakantie Brazilië

Rio de Janeiro

Hoewel het sinds 1960 niet meer de hoofdstad van Brazilië is, is Rio de Janeiro wel de bekendste stad van het land. Het meest kenmerkende beeld van deze stad is het wereldberoemde standbeeld van Christus de Verlosser. Maar ook de stranden Ipanema en Copacabana zijn onwijs populair bij toeristen. Verder is een bezoekje aan het Maracanã stadion als voetbalfan een echte 'must see'. Mocht je in februari in Rio de Janeiro zijn, dan kun je je ogen uitkijken tijdens de jaarlijkse Carnavalparade, waar ze al maanden van tevoren mee bezig zijn.

Vakantie Brazilië

Salvador

Salvador da Bahia is een stad in het noordoosten van Brazilië. De volledige naam van de stad is São Salvador da Bahia de Todos os Santos, wat letterlijk “Heilige Verlosser van de Allerheiligenbaai” betekent. In deze historische stad vind je veel sporen terug uit de tijd van de slavenhandel, wat vroeger een grote rol speelde in Salvador. Naast de Portugezen hadden de Nederlanders de stad tweemaal bezet in de 17e eeuw. In Salvador zie je veel Afrikaanse en Portugese culturele invloeden. Daarnaast wordt er in de regio veel aan de dansvechtsport capoeira gedaan.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Brazilië en geniet van een onvergetelijke vakantie!

Bekijk alle vakanties naar Brazilië