Browser versie wordt niet ondersteund

Neckermann.nl ondersteunt je browser versie niet. Voor een optimale ervaring raden we je aan de browser te updaten.Nee dank je

 

Canada

Een droom van een skibestemming. In het westen van Canada liggen de wereldberoemde skigebieden van Whistler, Banff en Lake Louise. Hier vind je extreem goede sneeuwcondities, pistes met spectaculaire vergezichten o.a. op de Rocky Mountains, betoverende natuur, sfeervolle lodges en vriendelijke mensen. Wachttijden bij de liften zijn hier een zeldzaamheid. En door de uitgestrektheid van de gebieden is het er nooit extreem druk op de pistes. Nog wat leuke weetjes: in Fernie valt gemiddeld 9 meter sneeuw per seizoen, Sunshine Village heeft met 6 maanden het langste skiseizoen, de beste après-ski in Whistler-Blackcomb doet niet onder voor die in Oostenrijk en in dit gebied vindt je tevens de meest spectaculaire gondellift met glazen vloer.

Verenigde Staten

Dit is zo’n bestemming waar je als fanatieke wintersporter eens in je leven geskied moet hebben. De skigebieden bieden een totaal andere wintersport beleving als een skivakantie in Europa. Hier vind je de beste poedersneeuw ter wereld, zijn er nauwelijks wachttijden bij de skiliften en de sfeer in de skidorpen is heel speciaal met enorm veel faciliteiten. Het allergrootste skigebied Aspen Snowmass ligt in de indrukwekkende Rocky Mountains en heeft maar liefst 479 km aan pistes. Overige bekende skigebieden zijn Vail en Breckenridge; iets kleiner maar ook een stukje betaalbaarder. De meest gevorderde skiërs en boarders kunnen terecht op de extreem uitdagende pistes in Jackson Hole.